FFM Oslo og Akershus tradisjonelle julebord 2015.

Her kommer en liten beskrivelse av en særdeles vellykket julebord

Lørdag den 14 november kl 19.00 møttes 35 personer til vårt årlige julebord.

Vi har vært på Thon Hotell Opera i Oslo nå i flere år og tidlige hatt buffè på menyen. I år gjorde vi forsøk med julemiddag tallerken og dessert. Det tror vi de fleste satte mer pris på.

Vi møtes først nede i barområdet hvor noen tok en drink før maten og ble litt kjent med flere av gjestene. Noen kjente hverandre fra før, så stemmingen var på topp fra første stund.

Eget festrom fikk vi hvor vi kunne ha vårt private julebord. Før har vi hatt vårt julebord litt senere, og da har hotellet vært smekkfullt av folk og støy, (Støy i positiv retning da)

Denne lørdagen var det tydeligvis ikke full gang med julebord sesongen. Vi opplevde dette julebordet, hvor vi hadde rekord mange påmeldte, som mer rolig.

Før middagen fikk vi servert et aperitiff ved bordet. Og for de som ønsket alkohol fritt fikk det.

Mona, som er julebord komité damen, ønsket velkommen og ga litt praktiske opplysninger om kveldens planer. Deretter tok leder i foreningen, Tor Egil Roheim, ordet og ønsket alle velkommen og holdt en kort tale til oss alle.

Vi hadde også et lite loddsalg under middagen for å få inn litt penger i en «slunken klubb kasse» som vi kalte det. Loddsalget gikk strålende og folk kjøpt villig lodd, til inntekt for en god sak. Nærmiljøet vårt hadde vært så snille og sponset oss med flotte loddpremier og vi hadde fått en flott og stor fruktkurv fra Kiwi, 2030 Nannestad. Vi loddet ut, masse små fine ting også, fra grytekluter til pc bag.

Stemmingen var kjempefin under middagen, og det var helt klart at de som var på julebordet koste seg og fant tonen med hverandre. Det er slikt det skal være på et julebord.

Ved ca. kl. 23.30 tiden var folk fornøyde med å sitte i vårt private rom, og mange trakk da ned i barområdet, hvor de fortsatte praten over et glass vin eller noe annet godt å drikke.

Som sagt så var vi litt tidlige ute med julebordet vårt dette året, så da var det ikke mange forskjellige musikk tilbud på hotellet, noe vi selvsagt beklager. For noen vle dette litt kjedelig. Vi tar dette til etterretning, og vi vet også at vi kan ha julebordet litt senere, og da er det full trøkk på hotellet.

Vi i FFM Oslo og Akershus ønsker dere alle en koselig førjulstid og håper vi ses på julebord neste år? Sted og når planlegges utover nå. Mulig vi ses på samme sted neste år, eller et annet hotell.

 

Hilsen oss i julebord komiteen.

Mona