Agder Fylkeslag

Vi i foreningen i Agder (inkluderer både Vest- og Aust-Agder) ønsker at våre arrangement skal være et godt samlingspunkt for våre medlemmer der vi får truffet hverandre, ha det sosialt, og utveksle erfaringer. Samtidig ønsker vi å bidra faglig med ulike foredrag og kunnskap som kan være nyttig i hverdagen.

Vi har hele året gjennom ulike aktiviteter og medlemsmøter som vi håper vil være til glede og nytte for oss i Agder.

Har du tips til aktiviteter, foredrag eller andre ting, hører vi gjerne fra deg på e-postadressen: agder@ffm.no. Vi er avhengig av tilbakemeldinger, ris og ros for å være en best mulig forening for våre medlemmer. Vi ønsker oss flere aktive medlemmer, og ønsker å se flere ungdommer på våre arrangement.

Pantekasser:
Panter du flasker? Støtt foreningen med å legge pantelappen i FFM i Agder sin pantekasse! Pantekassene finner du på Bunnpris i Arendal, Coop Obs i Kristiansand, og på Joker Tingvatn i Hægebostad. Takk for støtten!

Grasrotandelen:
Hvis du spiller Lotto, Extra, Tipping eller andre pengespill hos Norsk Tipping, kan du bidra gjennom Grasrotandelen - en ordning der du som spiller kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Det koster deg ikke noe ekstra, og 5 % av summen du spiller for vil komme fylkeslaget til gode. Ordningen har ikke medvirkning på eventuell premie. Dersom du ønsker å støtte FFM i Agder kan du registrere org.nr. 993 616 613 i spillekortet ditt. Takk for støtten!

Lik oss på Facebook:
http://www.facebook.com/FFMAgder

Se menyen til venstre for flere valg.